Software Mjekësore

Antamedia Software Mjekësi Faturimi është zgjidhje e plotë për menaxhimin efikas, të besueshme dhe moderne e spitalit tuaj, klinikë ose praktikës mjekësore. Kjo është e gjitha-në-një software që ofron shumë karakteristika të cilat ndihmon në punën e përditshme.

Është komponent kryesor, elektronike mjekësore të dhënat EMR (të dhënat elektronike pacientit), ju ndihmon në ruajtjen, mbajtjen, analizuar dhe redaktimi çdo info vetme për pacientët tuaj. Ajo përbëhet mënyrë e mirë dhe fleksibël të caktimin emërimit, të përgjithshme dhe opsionet individuale kujtesë, e përdorur edhe për të gjithë të punësuarit tuaj të vetëm tuaj. Moduli i Integruar faturimit lejon pagesa në dy monedhave. Raporte të detajuara dhe statistikat tregojnë rrjedhjen e parave tuaja, shpenzimet e menaxhimit dhe të ardhurat. Përkthyesi integruar gjuha ju ndihmon përkthimin gjuhën që ju preferoni të ketë software tuaj in

Software mjekësore faturimit është i përshtatshëm për të gjitha llojeve dhe madhësive të institucioneve mjekësore duke i lejuar operimin e lehtë në një ose më shumë zyra të vendosura në zonat e qytetit ndryshme. Mbështetje për nivelet e sigurisë të shumta ofron mundësinë për të organizuar të drejtat e hyrjes dhe të dhënat në dispozicion për mjekët, teknikë dhe personelit.

Antamedia Software Mjekësore nuk kërkon asgjë më shumë se PC pajisjeve standarde. Është shumë e lehtë për të mësuar dhe përdorur në institucionin tuaj mjekësore.


Antamedia Medical Download

Shkarko Trial tuaj falas

Antamedia Mjekësore

Për Windows 2000/XP/VISTA/7/Server

A keni një pyetje para vendosjes së një urdhër?

Jetë i shoqërueshëm, Share!

© 2012 Antamedia Software Mjekësore - caktimin Emërimi, Electronic Medical Records, Faturimi, Raportimi